Betingelser 2023

Autocamperen må kun køres af personer over 23 år, der har kørekort B til personbil og er anført på lejekontrakten.Føreren / lejeren er ansvarlig for bilens tilstand, så som dagligt tjek af olie, luft, vand m.m. Ved afhentning vil lejeren få udleveret tjekliste til gennemgang af bilen for evt. fejl og mangler. I tilfælde af at andre end lejeren skal føre autocamperen, skal vedkommende være påtegnet lejekontrakten og have vist gyldigt førerbevis. Det er ikke tilladt at ryge eller medbringe husdyr i autocamperen.

Brændstoftankenskal være fyldt ved ud- og aflevering.

RengøringAutocamperen skal afleveres rengjort ud- og indvendig, spildevandstank tømt og WC tank tømt og skyllet.

Manglende rengøring: hhv 300/300/100/300 kr.

I grelle tilfælde betales 300 kr. pr. time incl. moms.

Ved aflevering af camperen før tid, er der ingen refusion i lejebeløbet. Beregn venligst 1 - 1,5 time til henholdsvis afhentning og aflevering

Bilvask kan udenfor højsæson bestilles.

Depositum 5.500,- kr. betales ved afhentning og tilbagebetales senest 2 uger efter aflevering af skadefri autocamper og udstyr.

Lejers selvrisikoer 5.500kr. pr. skader på køretøj, inventar og udstyr.

Ved uheld skal skadesanmeldelse udfyldes.

SOSskal kontaktes før assistance bestilles.

SOS yder hjemtransport, hvis reperationen varer over 3 døgn, men giver ikke ydelse til kost og logi ved reperation under 3 døgn. Udover SOS- ydelsen er lejer ikke berettiget til erstatning.

Slidskader m.v.:Reparationer over 1.000 kr. skal aftales med udlejer før reparation. Regningen betales af udlejer ved hjemkomst. Lejer hæfter kun for slidskadereparationer, der skyldes uansvarlig behandling af autocamperen.

Lejebeløbetbetales i to rater.

1.rate, 2.500 kr. betales ved bestilling.

2.rate, senest 1 måned før 1. lejedag.

Såfremt autocamperen imod forventning ikke er køreklar til lejeperioden p.g.a. uheld, forsøger udlejer  at skaffe en erstatningsvogn fra kollegaer

til den pågældende udlejers pris, hvis lejer kan acceptere vogn og pris. Lykkes det ikke er lejeaftalen annulleret og betalte lejebeløb tilbagebetales straks.

Ved afbestillinginden en måned før lejens begyndelse betaler lejer et gebyr på 500 kr. og 1.rate tilbagebetales. Ved afbestilling mindre end en md. før 1. lejedag hæfter lejer for hele lejebeløbet.

Afhentning og aflevering:

Afhentning skal ske på den i lejekontraktens fastsatte dag, normalt fredage kl. 19.00.

Aflevering skal ligeledes ske på den i lejekontraktens fastsatte dag, normalt fredage senest kl. 15.00. Eller efter aftale.

Af hensyn til næste lejer er det vigtig med rettidig aflevering. Ved forsinket aflevering beregnes kr. 500,- pr. påbegyndt time.

Lejer er ansvarligfor skader m.v., der er undtaget i normal ansvars- og kaskoforsikring, herunder grov uagtsomhed, beruselse, krigshandlinger, m.v.

Der må kun køres i lande med “grøn kort ordning”.

Selvforskyldte skader:

Kaskoforsikringen dækker alene skader på camperens karrosseri. Evt. skader på møbler eller andet inventar og skader på installationer, er ikke omfattet af forsikringen, og skal derfor betales kontant ved aflevering.

Fejlagtig påfyldning af dieselolie i ferskvandstank indebærer udskiftning af tank, slanger og varmtvandsbeholder. Denne udskiftning er ikke omfattet af forsikringen, og skal derfor betales af lejeren. En sådan skade beløber sig til ca. 28.000 kr. Skader efter fejlagtig betjening af bilen eller installationer i camperen er ikke dækket af forsikringen, og skal derfor erstattes af lejeren. Selvrisikoforsikringen dækker ikke her

Km forbrug og lejemål.

Ved 1 uges lejemål har du 2100 fri km, derudover beregnes 2 kr. pr. km. Når du lejer i 3 uger eller derover, er der fri km forbrug.

Forbehold og garanti fra udlejer

Kan det lejede køretøj ikke udleveres grundet alvorlig skade, forsøgerNCJeppesen Autocamper Udlejningat stille et andet tilsvarende køretøj til rådighed. Såfremt erstatningskøretøjet varierer i størrelse refunderes alene lejedifferencen, såfremt køretøjet er mindre/billigere end det lejede. Såfremt det er umuligt for NCJeppesen Autocamper Udlejning at fremskaffe erstatningskøretøj tilbagebetales den fulde leje. Yderligere kompensation ydes ikke.

Lejer kan ikke kræve erstatning for tabt ferie forårsaget af uheld med den lejede autocamper. Ej heller i forbindelse med evt. fejl i autocamperens tekniske installationer.

Hvis der under lejemålet springer en sikring, en vandpumpe holder op med at fungerer, eller der sker andre mindre tekniske fejl, er det lejers pligt at få udbedret disse ting. Der findes i camperen reservesikringer og pærer som kan anvendes. Lejer kan frit indkøbe nye dele op til max. kr. 500,- som refunderes mod aflevering af bilag.

Vi tager generelt forbehold for trykfejl, ændringer i bilmodeller og indretning, udstyr, priser og beskrivelser.

Fri parkering:

I lejeperioden er der fri parkering af din privatbil hos os på eget ansvar.

 

Åbningstider

Man-Fre LUKKET

Lørdag LUKKET

Søndag LUKKET

Adresse

NCJ Autocamper Udlejning

Norgesgade 62A

7430 Ikast

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 40 27 67 85


©

NCjeppesen. All rights reserved.
Powered by Zagreus.